Napadený web: Co dělat pro jeho obnovení

Ochranou WordPressu se jeho majitel zabývá obvykle až tehdy, když je web napadený. To je sice pozdě, ale pořád je to lepší než nikdy. Protože i tato negativní zkušenost je cenná. Jaký postup tedy zvolit pro opravu napadeného webu?

Číst dál

Cookies třetích stran přestanou fungovat

Google opět zatřepal internetem a my bychom měli nějak reagovat. Tentokrát nám zakáže cookies třetích stran, nutno podotknout, že není ani první, ani to není překvapení.

Číst dál

Jak se starat o WP a nezmagořit

Jak se starat o WP a nezmagořit

Když jsem před lety vymýšlel koncepci WP-admin.cz, stanovil jsem si některé principy, podle kterých by měl tým k práci přistupovat. Snažil jsem se, aby se z nich staly společné hodnoty.

Číst dál

WordPress a licence: Pár otázek a odpovědí majitelů webů

Troufnu si říct, že licence jsou pro většinu z nás abstraktní něco, co se občas ukáže ve formě dlouhých a neopsatelných textů, které se někam musí zadat, aby začalo fungovat to, co jsme zaplatili. Stručně řečeno. Pojďme si tedy vysvětlit nezbytné minimum, ve kterém by se měl ve vlastním zájmu prakticky orientovat majitel webu.

Číst dál

Jak svými stránkami drtit konkurenci

Jak má vypadat úspěšná webová stránka? Měla by mít správnou strukturu, kvalitní obsah, hodně odkazů.. Bude to stačit?

Číst dál

Newsletter Rádce pro správce

Každou středu rozesíláme část svého know-how, které jsme pracně získali během posledních let. Zadarmo každému, kdo má zájem stát se zkušeným správcem WordPressu. Není určený našim zákazníkům, nýbrž našim kolegům v oboru. Vracíme tak komunitě to, co jsme získali od jiných. Podívejte se do jeho archivu.